Τελευταία Νέα

Αυτό ξέρει, αυτό κάνει (και το κάνει καλά)

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου θυμίζει σε όσους λησμονούν ποια είναι η συνταγή του Χιμένεθ

Η ΑΕΚ του Χιμένεθ, έκανε δεύτερη νίκη σε δεύτερο ματς στη σειρά. Βγαλμένο από θύμησες της περυσινής χρονιάς, όταν πολλές φορές φάνταζαν πολύ πιο δύσκολα τα παιχνίδια με μικρομεσαίους αντιπάλους, παρά τα ντέρμπι. Είναι εντυπωσιακό, πραγματικά πρωτόγνωρο στα δικά μου μάτια, πόσο πολύ επηρεάζει την ομάδα με την παρουσία του ο Χιμένεθ.

Ο καθένας μπορεί να έχει τις ενστάσεις του, να του αρέσει ή να δυσανασχετεί με τον Ισπανό, αλλά αυτό που δεν μπορεί ουδείς να αμφισβητήσει είναι η επιρροή του στην ομάδα. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα της ΑΕΚ μετά την εποχή του Μπάγεβιτς, άντε και της πρώτης περιόδου Σάντος, που να είχε τόσο έντονη τη σφραγίδα του προπονητή. Θαρρείς και τους…φτύνει στο στόμα και τους κάνει καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση.

Ετσι πήρε η ΑΕΚ τη μισή και παραπάνω πρόκριση στο Περιστέρι, έτσι επέστρεψε και στις πρωταθλητικές νίκες επικρατώντας του ΟΦΗ. Σιγά τα ωά, μπορεί να πει κάποιος. Δεν ξέρω ποιος μπορεί ακόμα να ζει σε ψευδαισθήσεις, αλλά τίποτε δεν είναι δεδομένο για την ΑΕΚ όταν βρίσκεται σε διψήφια διαφορά πόντων από την κορυφή. Κάθε νίκη είναι πολύτιμη και δίνει ανάσα για τη συνέχεια.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Δείτε επίσης

Ατματσίδης για «Ν. Γκούμας»: «Τυχερός που τα έζησα εδώ μέσα όλα αυτά» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του παλαίμαχου γκολκίπερ της «Ένωσης»