Αποφασίζει για Ογκού ο Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς… φουλάρει για την ενίσχυση που χρειάζεται η ΑΕΚ

Ο Ίλια Ίβιτς έχει σηκώσει για τα καλά μανίκια, καθώς μετά την επίσημη παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ κοιτάζει προσεκτικά την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, προκειμένου η Ένωση να ενισχυθεί. Ο τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ψάχνει παίκτες για ενίσχυση, τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο κέντρο της άμυνας, σύμφωνα με το «Sportime» και οι περιπτώσεις που προτείνονται είναι αρκετές.

Για τα χαφ, αυτή που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή είναι ο Τζον Ογκού, για τον οποίο ο Σέρβος αναμένεται να αποφασίσει σύντομα. Ο Ίβιτς θέλει να φέρει έναν μέσο στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βιαστεί, καθώς θέλει να είναι σίγουρος, ότι μέχρι το τέλος της προθεσμίας θα έχει φέρει τον παίκτη που θα έχει τα ιδανικά χαρακτηριστικά του μέσου που ψάχνει και χρειάζεται η Ένωση.

Αναφορικά με τον σέντερ μπακ, πάντως, η ΑΕΚ δε θα κινηθεί απαραίτητα αυτή τη στιγμή εκτός κι αν βρεθεί μια αξιόπιστη λύση. Βέβαια, μπορεί η υπόθεση να πάρει παράταση μέχρι τον Ιανουάριο και τότε να έρθει η ενίσχυση. Aλλωστε, ο Ο Ίβιτς έχει σηκώσει για τα καλά μανίκια και οι επαφές που έχει δεν αφορούν μονάχα το… τώρα.

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: Αρνητικά για τέταρτη φορά τα τεστ για κορωνοϊό

Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά