Απελπιστικά μόνος ο Βασιλόπουλος, έξι ακόμα στελέχη αποχώρησαν!

Δύσκολες στιγμές για τον Άρη Βασιλόπουλο που βλέπει τους συμβούλους του να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Σύμφωνα με το filaidona.gr χρειάστηκε να αναζητήσει στήριξη από 10 υποψηφίους του, των εκλογών του 2014, ο Άρης Βασιλόπουλος, για να πετύχει την συμπλήρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, με 4 νέα πρόσωπα. Κάποιοι από αυτούς δε, άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή και δεν αποδέχθηκαν.
Η διοίκηση έχει δεχθεί ένα σημαντικό πλήγμα που όπως φαίνεται δεν είναι μόνο στην κοινωνία αλλά και στον στενό κύκλο των συνεργατών της.

Αφού αρνήθηκαν να αναλάβουν οι Εξάρχου Ρούλα, Ορτατζόγλου Μαριάνθη, Μαράκης Μανώλης, Πανταζόπουλος Γεώργιος (οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα αναλάβει) , Τουμπάνου Βασιλική και Καραδήμου Αναστασία (αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό η άρνησή της), τελικά νέοι Δημοτικοί σύμβουλοι αναλαμβάνουν οι Ταβλαρίδης Παναγιώτης, Καπούα Κωνσταντίνα, Χατζηγεωργίου Κώστας και Πολίτη Νανή.

Με τον τρόπο αυτό ακόμα 6 στελέχη της Δύναμης Πολιτών έθεσαν ουσιαστικά, έξι μήνες προ των εκλογών, τους εαυτούς τους εκτός παράταξης. Και ο κατάλογος ενδέχεται να μεγαλώσει. Μακρύς και δύσκολος δρόμος για τον Άρη Βασιλόπουλο.

Δείτε επίσης

Σύσσωμη η ΑΕΚ τίμησε τον Λουκά Μπάρλο! (VIDEO)

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια τίμησε τη μνήμη του Θείου Λουκά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *