Κάναντι: «Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι στον αγώνα με την ΑΕΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Ένωση

Για τον αυριανό αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Νταμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι γενναίοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κάναντι:

Για το αν θεωρεί ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το δυσκολότερο μέχρι τώρα για τον Ατρόμητο: «Κάθε βδομάδα λέμε ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα άλλωστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ και τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος: «Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στοιχείο που μας έλειπε στα προηγούμενα ματς».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι (δύναμη, πάθος, τακτική)
: «Όλα τα στοιχεία που αναφέρατε είναι σημαντικά. Δεν μπορείς να μπεις στον αγωνιστικό χώρο και να ξεχάσεις κάποιο από αυτά. Για παράδειγμα την τεχνική, την τακτική, το πάθος, την ενέργεια, τη δίψα και τη θέληση για τη νίκη. Όλα αυτά λοιπόν και άλλα πολλά σημαντικά πρέπει να τα φέρουμε στο παιχνίδι για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

One comment

  1. ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΓΕΝΑΙΟΙ
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *