Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ανθή Παπακώστα: «Στόχος του Δήμου να επαναλάβει την αιμοδοσία -Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΚ»

Η Ανθή Παπακώστα για την σημερινή έκτακτη αιμοδοσία στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

0 0

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η έκτακτη αιμοδοσία που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας με στόχο την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω κορωνοϊού, για όλη τη χώρα. Υπολογίζεται ότι συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 200 πολίτες, αριθμός που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα στόχος του Δήμου είναι να γίνει ξανά αιμοδοσία, αλλά υπό πιο ευνοϊκές συνθήκες.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας για τη μεγάλη συμμετοχή τους αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την υποστήριξη της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε επίσης το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) αλλά και τους Εθελοντές του Δήμου μας για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση. Ο στόχος του Δήμου είναι να επαναλάβουμε τη σημερινή διαδικασία όταν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους μας προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας», ανέφερε η Ανθή Παπακώστα.

To LifeNews.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα