Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Αγιά Σοφιά»: Έτσι γράφτηκε η ιστορία-Αποκλειστικό VIDEO του enwsi.gr από την έναρξη των έργων της υπογειοποίησης

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της

0

Το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (30/3) και πλέον μετράμε αντίστροφα για την «Αγιά Σοφιά».

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών «σφραγίστηκε» και ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες με κλείσιμο του δρόμου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο δρόμος θα κλείσει μέχρι τον Μάρτιο ’21 και το έργο της υπογειοποίησης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το νέο παλάτι της ΑΕΚ θα διαρκέσει 10-14 μήνες.

Όσον αφορά στα έργα πίσω από τη Σκεπαστή, αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται κανονικά και στο τέλος εκεί θα βρίσκονται τα δύο μουσεία (της ΑΕΚ και του προσφυγικού πολιτισμού).

Το επόμενο διάστημα η ΑΕΚ αναμένεται να πάρει το «πράσινο» φως για να ξεκινήσουν και οι εργασίες εντός του γηπέδου (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά) και η τελειοποίηση της «Αγιά Σοφιάς».

Δείτε αποκλειστικό βίντεο μέσα από την κάμερα του enwsi.gr, από την πρώτη μέρα των έργων της υπογειόποιησης. 

 

 

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα