Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

ΑΕΚ: «Πετώντας πάνω από το σπίτι μας!» (VIDEO)

Μαγικά πλάνα από το AEKTV

2

Η ΑΕΚ ανέβασε μαγικό βίντεο με drone από τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» και στα πλάνα αποτυπώνεται όλη η πρόοδος του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Δείτε το βίντεο από το AEKTV

«Συμπληρώθηκαν 89 χρόνια από τα πρώτα εγκαίνια της έδρας που κατασκεύασαν με τα ίδια τους τα χέρια οι πρόσφυγες, που εγκατέλειψαν τις πατρογονικές τους εστίες στα παράλια της Μικράς Ασίας, και τα νέα τείχη της ιστορίας μας στέκουν και πάλι ψηλά και αγέρωχα.

Το στέγαστρο έχει ήδη καλύψει το μισό γήπεδο, εκτείνεται πάνω από το πέταλο της Θύρας 21 και της πλευράς στον πεζόδρομο της Καππαδοκίας και απομένει η τοποθέτηση της ειδικής μεμβράνης πάνω από την πλευρά της παλιάς Θύρας 3 και η συνολική κατασκευή του στεγάστρου στο νότιο πέταλο της παλιάς σκεπαστής.

Το drone του ΑΕΚ ΤV αποτυπώνει κατά τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τη σημερινή εικόνα της «Αγιά Σοφιάς» με πλάνα που κόβουν την ανάσα και αποδίδουν στην πραγματική του διάσταση την ομορφιά του έργου, που θα επαναφέρει την ομάδα μας στις ράγες της καταγωγής και της ιστορίας της.

Μία εικόνα που καθημερινά τροποποιείται ενώ έχουν περάσει είκοσι μήνες από την έναρξη των εργασιών και από την πρώτη πλάκα τσιμέντου στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας.
Απλά απολαύστε το νέο μας σπίτι!

Εκεί που θα στεγαστούν και πάλι τα δικά μας όνειρα!

Εκεί που θα δούμε και πάλι την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί και να μεγαλουργεί!»

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα