624 διαρκείας έδωσε η ΑΕΚ την πρώτη μέρα!

Απόλυτη ικανοποίηση στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» από την πρώτη ημέρα ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, αφού 624 εισιτήρια διαρκείας βρήκαν ήδη κάτοχο!

Σήμερα, ήταν η πρώτη μέρα διάθεσής τους στον κόσμο της Ενωσης, όπου από το πρωί σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές κόσμου, που περίμεναν είτε να ανανεώσουν, είτε να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν. Μια σεζόν που θα βρει την ΑΕΚ για τελευταία φορά στο… κρύο ΟΑΚΑ, αφού από την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στο «Ναό» της!

Μάλιστα, ο αριθμός που… έκλεισε ήδη θέση για το Ολυμπιακό Στάδιο, αποτελεί μία από τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων ετών κι ενώ οι ανανεώσεις συνεχίζονται μέσω Internet.

Θυμίζουμε ότι η διαδικασία λαμβάνει χώρα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00.

Ταυτόχρονα η διαδικασία ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους θα γίνεται και διαδικτυακά μέσω του www.aekfc.gr αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση μίας αστικής μονάδας) και 210-6855830 (από κινητά). Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος εισιτηρίων για τους φίλους της ΑΕΚ είναι tickets@aekfc.gr και ο αριθμός του φαξ 210-6821838.

Επίσης, να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας τριετίας σε κάθε θύρα του ΟΑΚΑ θα έχουν και προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, παράλληλα βεβαίως με την βασική κατηγορία όσων αγόρασαν διαρκείας στα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής!

Δείτε επίσης

VIDEO από την άφιξη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφτασαν στο ΟΑΚΑ.