2013-2019: Ο μαγικός κόσμος της ΑΕΚ και του enwsi.gr!

Το enwsi.gr μεγάλωσε και αλλάζει
Photo Credits: INTIME

Οι μέρες είναι γιορτινές. Για εμάς (εσάς), υπάρχει ακόμα ένας λόγος. Τόσο σημαντικός, που αποτελεί μέρος της καθημερινότητας όλων. Το enwsi.gr έχει γενέθλια και σβήνει έκτο κεράκι στην τούρτα του. Το «μωρό» μας (σας) μεγαλώνει καθημερινά και ήδη κατάφερε να πετύχει τον σημαντικότερο στόχο που είχε θέσει από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα: να σας προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για ό,τι αφορά την ΑΕΚ, να είναι σημείο αναφοράς για όσα έγιναν και όσα θα γίνουν.

Είναι εντυπωσιακό πόσα ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια. Θαρρείς και από ένα παιχνίδισμα της μοίρας, μια νομοτελειακή συμφωνία, το enwsi.gr συνδέθηκε με τις πιο έντονες στιγμές της ΑΕΚ. Από το δράμα του Περιστερίου και το κλάμα απόγνωσης εκείνο το ανοιξιάτικο βράδυ, μέχρι τα δάκρυα χαράς και τις μαγικές στιγμές του περασμένου Μαΐου, μοιάζει απλά να κύλησε μια σταγόνα σε χαραμάδα του χρόνου.

Και όμως. Όσα μεσολάβησαν, που ήταν πολλά και δύσκολα, τα διαβάσατε εδώ. Το enwsi.gr έγινε το στέκι σας, η σταθερή αξία στην ενημέρωση σας, το μέσο που επιλέγετε για να έχετε αξιόπιστη πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στο μαγικό κόσμο της ΑΕΚ. Κυρίως, πέτυχε να σέβεται το βαρύ όνομα που κουβαλά. Να ΕΝΩΣΗ μέσα στις σελίδες του, κάθε Ενωσίτη.

Σήμερα, δεν έχουμε το άγχος του 2013. Αν θα βγούμε στον αέρα, εάν όλα θα λειτουργούν κανονικά, αν η βάση θα άντεχε τον κόσμο. Αυτό που μένει από εκείνη την εποχή, είναι τα χαμόγελα, το μεράκι, η αγάπη που έδωσαν σε αυτήν την προσπάθεια όσοι συμμετείχαν. Από τον Μανώλη και τον Θόδωρο που μπήκαν σε άλλες ατραπούς, τον Κώστα, τον Τάσο που είναι πάντα εδώ. Πολλά παιδιά έδωσαν την ψυχή τους για να φτάσουμε ως εδώ.

Το μωρό μας (σας) μεγάλωσε. Στέκεται στα πόδια του, δυναμώνει. Μεγαλώνει, ανοίγει ορίζοντες, παίρνει δύναμη από εσάς, λειτουργεί καθημερινά με γνώμονα την αξιοπιστία. Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ είναι η ψυχή του. Αυτή που κατατίθεται καθημερινά, που ξεπερνά κάθε δυσκολία, που μας κρατά όρθιους απέναντι στα προβλήματα.

Μείνετε ενωμένοι και τα καλύτερα έρχονται.

Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2019!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X