Ζόρια και για τον Μασούρα στο λιμάνι

Ομάδες από το εξωτερικό έχουν μπει στο… κόλπο για την απόκτηση του 21χρονου μπακ της Λάρισας

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μασούρας της Λάρισας. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΛ έμοιαζε κλεισμένος στο λιμάνι. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η υπόθεση φαίνεται να παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στους «βυσσινί» και μάλιστα αρκετά καλή οικονομικά. Μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο και η αλήθεια είναι πως αν πραγματικά θέλει τον παίκτη θα τον πάρει. Η εμπλοκή που παρουσιάζεται σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λάρισα έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον ποδοσφαιριστή ομάδες από το εξωτερικό.

Στη Λάρισα φέρεται να έχουν φτάσει προτάσεις που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ συν μπόνους συμμετοχών κάτι που σημαίνει πως το ποσό ανεβαίνει αρκετά. Αυτό που τονίζουν στη θεσσαλική πόλη είναι ότι η περίπτωση του Μασούρα δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται και δεν είναι τόσο απλή.

Η διοίκηση της ΑΕΛ εξετάζει τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό για τον ποδοσφαιριστή, αλλά περιμένει να επανέλθει ο Ολυμπιακός. Μία φημολογία που αναπτύχθηκε θέλει τους «βυσσινί» να προτείνουν επέκταση συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή. Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται τις τελευταίες ώρες οι Πειραιώτες είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για τον παίκτη.

One comment

  1. ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΣΦΠ. ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *