Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Βούρος κατά Βασιλόπουλου: «Δεν κάνατε τίποτα για τη Νέα Φιλαδέλφεια -Πέντε χρόνια, μόνο μακέτες» (ΦΩΤΟ)

Στην αντεπίθεση περνά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας

1

Τι κι αν η παράταξη του Αρη Βασιλόπουλου προσπαθεί ακόμα και τώρα να βάζει συνεχώς εμπόδια στην ανάπτυξη της Νέα Φιλαδέλφεια και στον Δήμαρχο, Γιάννη Βούρο; Η παράταξή του, «Πολιτών Πολτεία» τον βάζει στην θέση του.

Η παράταξη του Γιάννη Βούρου «Πολιτών Πολιτεία» με μια ξεκάθαρη ανακοίνωση υπογράμμισε όλα αυτά που έταξε ο Αρης Βασιλόπουλος και δεν έκανε ποτέ στην πόλη την 5ετία της δημαρχίας του. Η παράταξη του τέως δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου «Δύναμη Πολιτών» είχε επικεντρωθεί μόνο στο πώς θα βάζει εμπόδια στο γήπεδο της ΑΕΚ και είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον δήμο. Παρουσίαζε μόνο μακέτες για έργα που δεν έκανε ποτέ.

Ετσι η Πολιτών Πολιτεία, σε τοποθέτησή της ανέφερε: : «Κένταυρο σε… μακέτα! ΚΑΠΗ σε… μακέτα! Πρ. στρατιωτικό εργοστάσιο σε… μακέτα! Νηπιαγωγεία σε… μακέτα! «Δύναμη Πολιτών» – Άρης Βασιλόπουλος… εγγύηση στις μακέτες!

ΥΓ: Δεν θα ασχολούμασταν μαζί τους, αν δεν προσπαθούσαν να «ακυρώσουν» κάθε προσπάθεια που πάει να γίνει στο Δήμο μας. Ήρθε η ώρα των έργων. Αρκετά με τις μακέτες…»

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα