Τσίπρας για Μαρινάκη: «Υπόδικος και χρηματοδότης του Μητσοτάκη, διώκεται για στημένους αγώνες»

Επίθεση του Πρωθυπουργού στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας στην Καλαμάτα μιλά αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και σε όσα είπε σήμερα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ακουσα σήμερα και τον στενό οικογενειακό φίλο και χρηματοδότη του κ. Μητσοτάκη, τον πολλάκις υπόδικο και διωκόμενο κ. Μαρινάκη να αναλαμβάνει χρέη αρχηγού για λογαριασμό της Ν.Δ. Συλλαβίζοντας από το ραδιόφωνο δήθεν συνταραχτικές αποκαλύψεις, υψηλής αξιοπιστίας, τόσο υψηλής όσο και οι στημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες για τους οποίους διώκεται σε βαθμό κακουργήματος» είπε με έμφαση ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Και είδα και τη ΝΔ να σπεύδει να υιοθετήσει τη γραμμή του φυσικού αρχηγού της. Γιατί τέτοιος πόνος ; Γιατί τέτοιο άγχος ; Γιατί τόση απελπισία ; Να σας απαντήσω γιατί : Γιατί τα κόλπα, οι δουλειές κάτω από το τραπέζι, οι μίζες και όλα όσα γονάτισαν τον τόπο, έρχονται στο φως. Γιατί δεν υπάρχει πια το μακρύ χέρι της εξουσίας να τα κρύψει κάτω από το τραπέζι. Γιατί δεν υπάρχει κανένας πλέον να πει στη Δικαιοσύνη πως να κάνει τη δουλειά της. Με μας όλα αυτά τέλος».

Για να προσθέσει ο Αλ. Τσίπρας: «Γι’ αυτό τους βλέπετε τους εκπροσώπους του παλιού καθεστώτος, να ωρύονται σε καθημερινή βάση. Να βρίζουν και να απειλούν θεούς και δαίμονες. Και γιατί τους πιάνει απελπισία όσο σκέφτονται ότι στις εκλογές δεν ψηφίζουν ούτε οι κατασκευαστές δημοσκοπήσεων, ούτε οι κατασκευαστές ειδήσεων. Στις εκλογές ψηφίζουν οι πολλοί. Και θα τους οδηγήσουν οριστικά στη θέση που τους αξίζει. Στο περιθώριο. Και πολλούς από αυτούς στο ακροατήριο της δικαιοσύνης. Και επειδή αυτό το γνωρίζουν καλά, γίνονται ακόμη πιο χυδαίοι και πιο επιθετικοί».

 

Δείτε επίσης

Αθώωση για τον Ζαμάνη

Δικαστική δικαίωση για τον συνιδιοκτήτη του Πανιωνίου