Τελευταία Νέα

Τσέφεριν: «Άμεση συνεργασία όλων των πλευρών στην Ελλάδα»

Όλα όσα είπε στο επίσημο σάιτ της UEFA

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε στο επίσημο σάιτ της UEFA για το πρόβλημα στην Ελλάδα, ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα.

UEFA, FIFA και Κυβέρνηση στη συνάντηση στο Μαξίμου υπέγραψαν το μνημόνιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο βασικός άξονας συζήτησης βασίστηκε στην διαφθορά, στη διαιτησία και στη βία.

Ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν σε τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας όλων των πλευρών «Απαιτείται γρήγορη δράση από όλους τους ενδιαφερόμενους – την Ελληνική Ομοσπονδία, τους συλλόγους, τη Λίγκα και την κυβέρνηση – για τη βελτίωση της εικόνας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Εάν όλα τα μέρη συνεργαστούν, μπορεί να σημειωθεί πρόοδος και βελτίωση στο θέμα της ασφάλειας, αλλά και της καταπολέμησης της διαφθοράς» αναφέρει μεταξύ άλλων. Και καταλήγει: «Οι συναντήσεις μου με την Ελληνική Ομοσπονδία και τις κυβερνητικές αρχές ήταν εποικοδομητικές. Διεξήγαμε ανοικτές συζητήσεις για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δείτε επίσης

Επίθεση συνδρομητών σε NOVA, Cosmote: «Μειώστε τις τιμές»

Tα σχόλια τους στις επίσημες σελίδες των δύο συνδρομητικών καναλιών είναι καθημερινά.