Τέσσερα ηχηρά «όχι» σε Μαρινάκη για το Mega!

Τέσσερα «όχι» άκουσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το MEGA.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άκουσε ηχηρές αρνήσεις στο νέο ξεκίνημα του σταθμού. Το MEGA κλείνει σήμερα τα 30 χρόνια λειτουργίας, όχι όμως αδιάκοπης, αφού αυτή την στιγμή το κανάλι μεταδίδεται μόνο διαδικτυακά και μέσα από την σελίδα του σταθμού.  Το πλάνο ήταν να γίνει επετειακή εκδήλωση από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε…αφού δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος.

Άλλωστε πρώτη προτεραιότητα των στελεχών του νέου Mega (αυτών που είχαν προσληφθεί για το One αλλά συνεχίζουν στο Mega και αυτών που ήταν στο παλιό Mega και προστέθηκαν στο επιτελικό σχήμα μετά την απόκτηση από την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη του σήματος και της ταινιοθήκης του σταθμού) είναι η στελέχωση του καναλιού.

Η οποία μέχρι στιγμής συναντά πολλές δυσκολίες τουλάχιστον όσον αφορά στο επίπεδο του δημοσιογραφικού δυναμικού που εργαζόταν επί χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις ηχηρές αρνήσεις δημοσιογράφων που εργάζονταν στο Mega μέχρι το τέλος της λειτουργίας του ειδησεογραφικού του τομέα.

Πρόκειται για ένα συντάκτη υπουργείου, έναν από το εξωτερικό δελτίο, έναν ανταποκριτή του εξωτερικού καθώς και ένα προβεβλημένο πρόσωπο του πολιτικού ρεπορτάζ.

Και οι τέσσερις απάντησαν σύμφωνα με πηγές «όχι» στις προτάσεις που τους έγιναν από επιτελικά στελέχη της Alter Ego. Αφενός γιατί κάποιοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την οικονομική πρόταση που τους έγινε αφετέρου γιατί άλλοι θεωρούν πως το νέο Mega όπως διαμορφώνονται οι ισορροπίες δεν θα έχει συνάφεια με το προφίλ του παλαιού.

Δείτε επίσης

Μέχρι και πενταετής φυλάκιση στον Μπενζεμά για την υπόθεση Βαλμπουενά

Ο δικηγόρος του Μπενζεμά δήλωσε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι απογοητευμένος με την εξέλιξη αυτή