Δεσμεύτηκε ότι θα πληρώσει 20 εκατ.ευρώ ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνει κανονικά την Παρασκευή, ενώ θα καλύψει ο ίδιος την Α.Μ.Κ., με τα 20 εκατ. ευρώ που είχε δεσμευτεί ότι θα βάλει στην ομάδα

Να καθησυχάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού και να δείξει τη σιγουριά του πως το «deal» με τον Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ θα προχωρήσει θέλησε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος με γραπτή του δήλωση υποστήριξε πως θα δεσμευτεί ο ίδιος για την κάλυψη των 20 εκατ. ευρώ της Α.Μ.Κ. στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Β. Αύριο στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Γ. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δ. Όλα αυτά, διαυγή και συγκεκριμένα, δηλώνουν περίτρανα την απόλυτη πρόθεση του κ. Αλαφούζου να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την μετάβαση στη νέα εποχή. Τα πλέον των €50εκ, από την προσωπική του περιουσία, που από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε λογής κακεντρεχείς οι οποίοι μονίμως κινδυνολογούν.

Η αλήθεια θα απαντά πάντα σε αυτούς που μοναδική τους προσφορά είναι ο αρνητισμός και τα μεγάλα λόγια χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Δείτε επίσης

Το ποσό που θέλει η Αλ Ιτιχάντ για τον Πρίγιοβιτς

Το ποσό που ζητούν οι Άραβες