Τελευταία Νέα

Σύσκεψη στη ΓΓΑ με Βασιλειάδη, UEFA, αστυνομία και εισαγγελέα!

Τα θέματα ασφάλειας των γηπέδων και της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων ενόψει της νέας σεζόν είναι το θέμα της σύσκεψης στο υψηλότερο επίπεδο, που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στο Υπουργείο Αθλητισμού.

Σύσκεψη με θέμα την ασφάλεια και τα μέτρα που απαιτείται να παρθούν στο κομμάτι της γηπεδικής βίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Υπουργείο Αθλητισμού, παρουσία του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, αλλά και ειδικών αξιωματούχων της UEFA!

Ειδικότερα για τους τελευταίους, βρίσκονται –σύμφωνα με πληροφορίες- από την Δευτέρα (17/7) στην Αθήνα και θα παραμείνουν, προκειμένου να καταθέσουν τεχνογνωσία και ιδέες για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρουσμάτων βίας.

Η παρουσία της UEFA δείχνει και την καλή απ’ ευθείας επαφή και συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των διεθνών ομοσπονδιών και της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού, σε μια συνάντηση μάλιστα, στην οποία δεν μετέχει κανένα εγχώριο θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου.

Μετά το πέρας της πολύ σημαντικής αυτής σύσκεψης πιθανότατα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

πηγή sdna

Δείτε επίσης

Ζευγάρι στον Βόλο έσπασε την απαγόρευση και πιάστηκε γυμνό σε πάρκο της παραλίας

Δεν πίστευε στα μάτια της περιπολία του λιμενικού στο θέαμα που αντίκρισαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου