Τελευταία Νέα

Συνάντηση Γκιρτζίκη-Παναγόπουλου!

Μπορεί οι δύο πλευρές –Παναθηναϊκός και διοίκηση της Ομοσπονδίας- να βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε ανοιχτό «πόλεμο» όμως τούτο δεν τους εμποδίζει –ορθά κατά την άποψή μας- να καθίσουν στο τραπέζι και να προσπαθήσουν να αναζητήσουν λύσεις οι οποίες προς τα παρόν μπορούν να οδηγήσουν σε σωστές-λογικές αποφάσεις και κυρίως σε μια πρώτη αποκλιμάκωση του βαρύτατου κλίματος που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Παναγόπουλος, «δεξί» χέρι του Γιάννη Αλαφούζου και ο άνθρωπος που έχει αναλάβει για λογαριασμό του «τριφυλλιού» τους τελευταίους μήνες τις συνομιλίες με τους εκπροσώπους των Ενώσεων για τις εκλογές της ΕΠΟ, θα καθίσει (συνοδευόμενος από τον Βασίλη Κωνσταντίνου) στις 2 το μεσημέρι απέναντι από τον κ. Γκιρτζίκη και θα καταθέσει τις πολύ σημαντικές προτάσεις του Παναθηναϊκού για ΑΜΕΣΕΣ αλλαγές στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα υποβάλλει ολόκληρο σχέδιο, με συγκεκριμένες προτάσεις και πρόσωπα και θα ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να αποδεχθεί την άμεση αντικατάσταση της υπάρχουσας σύνθεσης της ΚΕΔ (του… Σωμαρακάκη) και τη δημιουργία μίας Επιτροπής «Κοινής Αποδοχής» (και από τις δύο «αντίπαλες» πλευρές των επικείμενων εκλογών) η οποία θα συγκροτήσει τους πίνακες διαιτητών και θα οδηγήσει στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος μέσα από ένα κλίμα τουλάχιστον «μη πολεμικό».

Στις προτάσεις του Παναθηναϊκού για την «ΚΕΔ κοινής αποδοχής» αναμένεται να έχει κυρίαρχο-«ηγετικό» ρόλο το όνομα του Γιώργου Μπίκα, για τον οποίο έχουμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες στο SDNA ότι χαίρει γενικής εκτίμησης και ήταν το πρόσωπο που δημόσια (στον ΣΠΟΡ FM 94,6) είχε προτείνει ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός για την ηγεσία της ΚΕΔ.

Η συνάντηση του Χρήστου Παναγόπουλου με τον Γιώργο Γκιρτζίκη είναι η 3η -και πιο σημαντική, φυσικά- από μία σειρά μίτινγκ που είχε τις τελευταίες ημέρες το κορυφαίο στέλεχος του Παναθηναϊκού.

Προηγήθηκε ταξίδι του στη Χίο και συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Γιώργο Σαρρή. Κι ακόμη πιο σημαντικό ήταν το γεγονός της προ ημερών συνάντησής του με τον σημερινό πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη.

Από τα αποτελέσματα του σημερινού ραντεβού που βρίσκεται ΤΩΡΑ σε εξέλιξη, κυρίως από το πόσο θα δείξει η ηγεσία της ΕΠΟ ότι κατανοεί τη σπουδαιότητα των στιγμών και την ΑΝΑΓΚΗ να πράξει αυτό που το ΣΥΝΟΛΟ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ζητά –δηλαδή την αλλαγή της ΚΕΔ και την συγκρότηση των πινάκων διαιτητών- από πρόσωπα «κοινής αποδοχής, θα κριθούν πολλά. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το κλίμα και τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τόσο στην κρίσιμη γενική συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή 24 Ιουνίου, όσο και στη στάση των ΠΑΕ, ιδίως των «4» μεγάλων» στη συνέχεια της μάχης που δίνουν οι μεν (Ολυμπιακός) υπέρ του Γκιρτζίκη, οι δε (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) υπέρ της αντιπολίτευσης.

Πηγή: sdna

Δείτε επίσης

ΕΠΟ: «Υπέρ της αναστολής της Super League, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι στο… τραπέζι»

Η θέση της ΕΠΟ στη τηλεδιάσκεψη της Super League