Τελευταία Νέα

Στον ΠΑΟΚ τους… χαλά να κάνει έρευνες η Αστυνομία στην Τούμπα

Όσα είπε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εισβολή της Αστυνομίας στην Τούμπα

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η αστυνομία έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο στην Τούμπα περίπου 12 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με σκοπό να μην επαναληφθεί όσα γίνονται κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη. Ο έλεγχος έγινε με εκπαιδευμένα σκυλιά σε κερκίδες, τουαλέτες, κλειστούς χώρους της Τούμπας αλλά και στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου.

Από όλο τον έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε ένα πανό το οποίο και κατασχέθηκε. Ο έλεγχος κράτησε για περίπου 90 λεπτά με την αστυνομία να μην αναφέρει τον λόγο που έγινε παρουσία εισαγγελέα. Στον ΠΑΟΚ μάλιστα φαίνεται να τους… χαλά ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της.

Τι έλεγαν από τον ΠΑΟΚ

Ολη την εβδομάδα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέβαλε κάθε προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, ώστε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει και να τελειώσει κανονικά (με ανακοινώσεις, ποσταρίσματα στα social media, δηλώσεις ποδοσφαιριστών αλλά και του Αμπελ Φερέιρα), κάποιοι ήθελαν να τορπιλίσουν αυτή την προσπάθεια μέσω καταγγελίας.

Η παρουσία της αστυνομίας στην Τούμπα για αιφνιδιαστικό έλεγχο «αποτελεί έναν λόγο παραπάνω, για να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά…», έλεγαν χαρακτηριστικά από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και πρόσθεταν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι «πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά».

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επικρατούσε έντονος εκνευρισμός για την κίνηση της αστυνομίας, που πέραν ενός πανό το οποίο υπήρχε εντός του γηπέδου, δεν βρήκε τίποτα παραπάνω. Έγινε ένας πραγματικός χαμός, με παρουσία εισαγγελέα, εκπαιδευμένα σκυλιά, άνδρες ειδικών μονάδων της αστυνομίας, τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, για να βρεθεί και να κατασχεθεί ένα πανό!

Δείτε επίσης

Επίθεση συνδρομητών σε NOVA, Cosmote: «Μειώστε τις τιμές»

Tα σχόλια τους στις επίσημες σελίδες των δύο συνδρομητικών καναλιών είναι καθημερινά.