«Σφάζονται» Κόκκαλης-Μαρινάκης για το 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ!

Πόλεμος στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο

«Σφάζονται» Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης για το 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της επισημαίνει πως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, απαντώντας στους ισχυρισμούς της πλευράς Κόκκαλη.

«Η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, από τον κ. Κόκκαλη στον κ. Μαρινάκη δεν ολοκληρώθηκε, παρότι ο κ. Κόκκαλης είχε προεισπράξει το σύνολο του τιμήματος, από τις αρχές του 2011, λόγω μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων για την μεταβίβαση και την ύπαρξη νομικών επιπλοκών, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, του υπολοίπου 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, το οποίο ο κ. Κόκκαλης είχε μεταβιβάσει σε εταιρεία συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη.

Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει από το 2015 υποβάλει πρόταση προς τις Πιστώτριες Τράπεζες, για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στη διαχειρίστρια εταιρεία του Σταδίου Καραϊσκάκη, ώστε η έδρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αποτελέσει για πάντα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι του μεγαλομετόχου της».

8 Σχόλια

  1. ο τζαμπας πεθανε! ΠΛΗΡΩΣΤΕ!

  2. Αυτοί οι βρωμιάρηδες σίγουρα κλέβουν και ρεύμα από τη ΔΕΗ.

  3. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΝΤΟ ΤΑ 50+ΕΚΑΤ,ΠΟΥΧΡΩΣΤΑ Η ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2015-Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΒΑΡΕΛΙ..

  4. ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Η «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΑΕΚ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ,ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ???
    ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΡΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *