Τελευταία Νέα

Σε σεμινάριο στην Κρήτη ο Περέιρα

Ο αρχιδιαιτητής ενημερώθηκε για την «κιτρινόμαυρη» επιστολή

Τα όσα διέρρευσαν σχετικά με την αλλαγή των διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου, βρήκαν την άμεση απάντηση της ΑΕΚ, η οποία και έστειλε επιστολή στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα σε αυστηρότατο ύφος με τη μορφή τελεσιγράφου. Η επιστολή κοινοποιήθηκε σε Zόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA), ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ (πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA) και Πετρ Φούσεκ (ειδικός σύμβουλος ΕΠΟ) για το θέμα της αλλαγής της σύνθεσης της διαιτητικής εξάδας του τελικού.

Από την ΕΠΟ επίσημα ή ανεπίσημα στην παρούσα φάση δεν υπάρχει αντίδραση. Ο Περέιρα βρίσκεται σε σεμινάριο στην Κρήτη αλλά ενημερώθηκε σχετικά και θα δει το πως θα αντιδράσει από την Πέμπτη και μετά.

One comment

  1. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΒΛΙΩΝ ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ,!!! ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝΑ
    !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *