Ρίψεις τυροπιτών και αναψυκτικών στο φύλλο αγώνα του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Volley League

Για ρίψη δύο τυροπιτών, αναψυκτικών και για άναμμα καπνογόνων μετά το τέλος του αγώνα κάνουν λόγο στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής:

«Στο διάλειμμα μεταξύ του 2ου και 3ου σετ, από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο 2 τυρόπιτες, οι οποίες διαλύθηκαν σε κομμάτια. Ο αγωνιστικός χώρος καθαρίστηκε, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και το 3ο σετ ξεκίνησε κανονικά. Στο τέλος του 3ου σετ και μετά την αλλαγή των γηπέδων, από την πλευρά ων οπαδών του Ολυμπιακού πετάχτηκαν 2 κουτάκια αναψυκτικών άδεια. 

Στο ίδιο χρονικό σημείο, εισήλθαν στην πλευρά του ΠΑΟΚ 2 παράγοντες του ΠΑΟΚ (Κος Παϊσιάδης και Κος Τζήκας), οι οποίοι προέτρεψαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να φύγουν προς τα αποδυτήρια. Μετά από παρέλευση περίπου 3 λεπτών οι παίκτες επέστρεψαν, ηρέμησαν τα πνεύματα και το 4ο σετ ξεκίνησε με 12 λεπτά καθυστέρηση. Μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν 4 καπνογόνα, τα οποία σβήστηκαν άμεσα».

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε κατά 20% ο μέσος όρος φιλάθλων στη Super League

Μέχρι στιγμής στη σεζόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *