Προς… ναυάγιο με Μπεργκ ο Ολυμπιακός!

Χαλάει η σχεδόν… βέβαιη μεταγραφή του Σουηδού στους «ερυθρόλευκους

Πάνε για… φιάσκο στο λιμάνι με Μπεργκ!

Η… βέβαιη (όπως παρουσίαζαν) μεταγραφή του Σουηδού στο λιμάνι θεωρείται πλέον πολύ δύσκολη, αφού ο Μάρκους Μπεργκ αργεί να απαντήσει.

Η αναβλητικότητα του Σουηδού στην απάντησή του, σε συνδυασμό με τους ενδοιασμούς που έχει ο ίδιος λόγω του… παναθηναϊκού παρελθόντος του, αλλά και ο Ολυμπιακός μετά τη διετή του παρουσία σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό στα Εμιράτα, έχουν ουσιαστικά θέσει εκτός εικόνα τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μόνο αν ενεργοποιηθεί ξανά ο Μπεργκ, ίσως ακόμη ούτε σε αυτό το σενάριο, θα απασχολήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους», που στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Ο Φακούντο Φερέιρα είναι εδώ και πολλούς μήνες ο διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς, όμως το κασέ του που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο είναι τεράστιο και για να καλυφθεί θα έπρεπε να επωμιστεί ένα μέρος του η Μπενφίκα, όπου και ανήκει. Στα υπόψη του Ολυμπιακού είναι και ο Σιλάς Γουαμανγκιτούκα, αλλά κοστολογείται στα 6 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θα ήθελε να κρατήσει τον Αχμέντ Χασάν, αλλά για την ώρα η Μπράγκα είναι αμετακίνητη στη ρήτρα που αξιώνει για την πώληση των δικαιωμάτων του.

Δείτε επίσης

Τότε θα γίνουν τα ραντεβού FIFA-UEFA στην Ελλάδα

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠO, μετά από την συνάντηση κορυφής στην Ομοσπονδία ζήτησε να κάνει …