Περιμένουν το χρώμα του χρήματος από τον Ταϊλανδό στον Παναθηναϊκό

Οι τυπικές διαδικασίες συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να διευκολύνουν την επικείμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Παρασκευή (24/5) με θέματα το κλείσιμο της τρέχουσας ΑΜΚ και τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (23/8), πιστοποιήθηκε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος κάλυψε τα 17,4 εκατομμύρια ευρώ από τα 20 που είχε οριστεί ως ανώτατο όριο.

Επίσης, η έκτακτη ΓΣ θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου και θα προκηρύξει ΑΜΚ ύψος 10 εκατομμυρίων ευρώ, που θα έχει διάρκεια τριών μηνών. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος θα έχει το δικαίωμα να αλλάξει το ΔΣ, με το συγκεκριμένο θέμα να προβλέπεται για τον Πιεμπονγκσάντ, αν μέχρι τότε έχει πάρει τις μετοχές του Αλαφούζου.

Το ύψος της ΑΜΚ δεν είναι μεγάλο, αλλά έχει την εξήγηση του. Η ΠΑΕ δεν έχει μεγάλες χρηματοδοτικές ανάγκες μέχρι τα Χριστούγεννα και ουσιαστικά, ο Πιεμπονγκσάντ θα καταβάλλει λίγα χρήματα για να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της.

Δείτε επίσης

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-3: Κέρδισε τον… τελευταίο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-3 του τελευταίου Παναιτωλικού.