Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Παπαϊωάννου: «Η UEFA και η FIFA ασχολούνται με το χρήμα, ας παίξουν εκείνοι»

0 0

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο Metropolis, όπου ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας άφησε… αιχμές για το πώς διαχειρίζονται η UEFA και η FIFA την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ταμείο της επόμενης σεζόν: «Κάθε μέρα ματώνουμε. Τι να βάλεις στην άκρη; Κάθε μέρα πάμε πίσω. Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα δεν το είχαν υπολογίσει πολλοί».

Για την πιθανότητα να παιχτεί ποδόσφαιρο τον Ιούλιο: «Μας προβληματίζει. Κάποιοι παίκτες μπορεί να θέλουν να φύγουν. Πώς θα μπουν να παίξουν; Εάν θέλουν να υπογράψουν σε άλλη ομάδα; Είναι δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο τον Ιούλιο. Η UEFA και η FIFA είναι οργανισμοί που ασχολούνται με τα χρήμα. Μια μικρή ΠΑΕ δεν σκέφτεται όπως εκείνοι. Ας παίξουν εκείνοι. Η άποψη μου ήταν να πάνε σε διακοπή αλλά να δούμε εάν θα υπάρξει κάποιο βιώσιμο μέτρο από τις ομοσπονδίες».

To LifeNews.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα