Πάει για… βαλκανικό ο Ολυμπιακός

Προχωρά κι άλλο με Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός

Οι εκπρόσωποι, Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές επιστρέφουν την Πέμπτη από το Βελιγράδι και ήδη τις δύο ημέρες που βρίσκονται εκεί πραγματοποιούν σειρά από ραντεβού. Θέμα φυσικά είναι η ενδεχόμενη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα την επόμενη σεζόν.

Στην Σερβία οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει ήδη τα πρώτα ραντεβού και αναμένεται, μέχρι το τέλος του ταξιδιού τους, να συναντηθούν με Ερυθρό Αστέρα, Παρτιζάν, Τσεντεβίτα, Τσιμπόνα και Μπουντούτσνοστ. Σκοπός τους είναι να ενημερώσουν για τις προθέσεις του Ολυμπιακού τις ομάδες, ώστε να έχουν μια καθαρή άποψη στην Γενική Συνέλευση. Να θυμίσουμε ότι μετά τους Τελικούς, θα υπάρξει γενική συνέλευση στην Αδριατική λίγκα ώστε να παρθεί η απόφαση για την συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» εκεί.

Οι δύο πλευρές μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η «Live Sport», έχουν προχωρήσει αρκετά τις μεταξύ τους συζητήσεις για μια συμφωνία με ορίζοντα τριετίας, έχοντας αναλύσει από το ζήτημα των ταξιδιών για όλες τις ομάδες μέχρι και αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, χωρίς βέβαια να έχει τεθεί κάτι σε εφαρμογή.

Η ABA League, μάλιστα, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, προσθέτοντας άλλες 2 ομάδες και φτάνοντας τις 14 για την επόμενη χρονιά, αν παίξει ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες δε θα απουσιάσουν από τα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε απώλεια της ιδιότητας του σωματείου, κάτι που συμβαίνει με την αγωνιστική απραξία δύο ετών.

Η σκέψη, σε αυτό το κομμάτι, είναι να αγωνίζονται στην Α2 με νεαρούς παίκτες, οι οποίοι μέσω αυτής της ευκαιρίας θα αναδειχθούν, ενώ την ίδια ώρα θα υπάρχει ανοικτή η πόρτα της επιστροφής της ομάδας, αν αποφασίσει να αποχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Αδριατική Λίγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *