Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαψαν τα ρούχα των παιδιών του Ολυμπιακού στην Τούμπα! (VIDEO)

Περισσότερα στοιχεία γύρω από την επίθεση στις σχολές του Ολυμπιακού βγαίνουν στην επιφάνεια

Σοκ εχει προκαλέσει το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν απο μερικές μέρες στην Θεσσαλονίκη, οταν περίπου 100 χούλιγκαν επιτέθηκαν σε παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα με το Πολυδένδρι. Ενας αγώνας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη.

Οι πρώτες πληροφορίες από την προανάκριση κάνουν λόγο για οπαδούς του ΠΑΟΚ. Εξάλλου, τόσο τα θύματα της επίθεσης (σ.σ. παιδιά, υπεύθυνος σχολής και γονείς) υποστηρίζουν ότι αρκετοί από εκείνους που τους επιτέθηκαν έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο σημειώνεται και από αυτόπτες μάρτυρες. Ενώ προκύπτει και από τα συνθήματα υπέρ του Δικεφάλου και εναντίον του Ολυμπιακού, που έγραψαν στους τοίχους του γηπέδου της Θέρμης.

Η πληροφορία πως έχει γίνει μία ταυτοποίηση οπαδού δεν επιβεβαιώνεται από αστυνομικές πηγές, ωστόσο εκείνο που προκύπτει είναι πως υπάρχει πλούσιο υλικό από τις κάμερες τις περιοχής και όχι μόνο, από τις οποίες αναμένεται να προκύψουν… λαγοί. Και αυτό διότι πέρα από την ταυτοποίηση ορισμένων εκ των δραστών, που θεωρείται θέμα χρόνου, καταγράφεται και η πορεία της μηχανοκίνητης ομάδας δράσης των χούλιγκαν.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media δείχνει οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν βάλει φωτιά στη Θύρα 4, μέσα στην εξέδρα. Με το ίδιο βίντεο συνοδεύεται από το μήνυμα «-6 ρε κουφάλες».

Ο επικεφαλής της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Χοχλάκης, στις δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «ONE CHANNEL», σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι οπαδοί που επιτέθηκαν στον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του, έκλεψαν το αθλητικό υλικό και τα ρούχα των παικτών και τα πήγαν στην Τούμπα για να τα κάψουν. Με τη φωτιά που φαίνεται στο βίντεο να εικάζεται πως ουσιαστικά επιβεβαιώνει την υπόθεση. Όλα αυτή την ίδια στιγμή που επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν έχει πάρει θέση.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Δείτε επίσης

Αποφάσισαν αποχή οι διαιτητές!

Για την 18η αγωνιστική