Τελευταία Νέα

Οι πιστωτές πιέζουν την ΚΑΕ Άρης

Σκούρα είναι τα πράγματα για τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΚ, τον Άρη.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Παρασκευή (13/12, 19:00) τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση οικονομικά, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες θα οριστεί η διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ Άρης η οποία σε πρώτη φάση χρειάζεται έσοδα τουλάχιστον 100.000 ευρώ για να αποφευχθεί το οικονομικό κραχ.

Τις τελευταίες ώρες τρέχει η διαδικασία αποδέσμευσης των μελών της αιρετής διοίκησης καθώς πρέπει να προηγηθεί της αίτησης στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης. Όπως όλα δείχνουν, αυτή θα αποτελείται από τους Χάρη Παπαγεωργίου, Λευτέρη Αρβανίτη, Τάσο Μωϋσιάδη, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και Σωτήρη Κιοσέλογλου. Επί της ουσίας όμως, ήδη έπιασε δουλειά καθώς σε καθημερινή βάση προκύπτουν ένα σωρό υποχρεώσεις από τη διοίκηση Γουλιέλμου.

Μέσα σ’ αυτές είναι και η κάλυψη της εγγυητικής επιταγής των 60.000 ευρώ η οποία κατέπεσε έπειτα από την αίτηση που κατέθεσαν πρώην παίκτες αλλά και πιστωτές της ομάδας. Το περιθώριο κάλυψης δεν υπερβαίνει τις 15 ημέρες και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από τη στιγμή που απορροφάται το ποσό από τους πιστωτές. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει εντός του τρέχοντος έτους να καλύψουν την εγγυητική.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν εξυπηρετούνται οι δόσεις απέναντι στους πιστωτές με τους οποίους έγιναν διακανονισμοί για την άρση του ban πράγμα που σημαίνει ότι αν εντός των επόμενων επτά ημερών δεν καταβληθούν χρήματα, τα ban θα αυξηθούν από τα δύο υπάρχοντα. Ταυτόχρονα, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών έχουν να λαμβάνουν χρήματα δύο μηνών και κυρίως οι ξένοι παίκτες ήδη ενημέρωσαν ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν υπομονή για πολλές ημέρες ακόμη.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους «κιτρινόμαυρους», εκτός από την περιορισμένη οικονομική ικανότητα τους, έχουν πλέον και έλλειψη χρόνου.

Δείτε επίσης

Τσέφεριν: «Είμαστε πεπεισμένοι πως θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, εξέφρασε την πεποίθησή του πως τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν, …