Οι επαφές της ΑΕΚ με τον Χουλτ για την επόμενη μέρα

Το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ λήγει το καλοκαίρι

Στην ΑΕΚ, γίνεται προεργασία για το τέλος της χρονιάς ως προς τα συμβόλαια που λήγουν. Ο Νίκλας Χουλτ ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Το συμβόλαιο του Σουηδού αμυντικού με την «Ένωση» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση από πλευράς «κιτρινόμαυρων» για την ανανέωσή της μεταξύ τους συνεργασίας.

Κι όσο αυτό δεν συμβαίνει, ο νέος agent του 29χρονου ποδοσφαιριστή, Χασάν Τσετίνκαγια που ανέλαβε τα μανατζερικά δικαιώματά του έπειτα από τον διαζύγιο με τον Μάρτιν Νταλίν, ασφαλώς και δεν πρόκειται να κάθεται με… σταυρωμένα τα χέρια.

Αντίθετα φροντίζει να κάνει τα κουμάντα του και να διατηρεί επαφές με άλλες ομάδες, ανιχνεύοντας την προοπτική της καλοκαιρινής μεταγραφής του Χουλτ, την ώρα που από πλευράς ΑΕΚ δεν έχει επί του παρόντος καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με το αν το κλαμπ επιθυμεί ή όχι να μπει σε συζητήσεις για το «δέσιμο» του πελάτη του στα Σπάτα. Ο Χουλτ και η οικογένειά του απολαμβάνουν την ζωή στην Ελλάδα.

Και σε περίπτωση διαζυγίου με την ΑΕΚ, δεν θα έλεγαν όχι στη μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα, φτάνει βεβαίως να έρθει μια πρόταση που θα κάνει…γκελ. Πόσο εφικτό όμως είναι να συμβεί κάτι τέτοιο; Ο χρόνος, θα δείξει.

Μια φορά οι διερευνητικές επαφές του agent Τσετίνκαγια, σε πρώτο χρόνο πραγματοποιούνται εκτός Ελλάδας. Αν και μέχρι το καλοκαίρι, πολλά μπορούν να αλλάξουν και να συμβούν.

Πηγή: sdna.gr

Δείτε επίσης

NetFlix: Οι τίτλοι των επεισοδίων του La Casa de Papel αποκαλύπτουν τι θα δούμε στον 4ο κύκλο!

Η 4η σεζόν είναι γεγονός και τα νέα επεισόδια πρόκειται για άλλη μια φορά, να …