Οι διάλογοι στην ΕΠΟ για τη μεθόδευση με Περέιρα

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πριν την ένταση που προκλήθηκε για το θέμα του Μέλο Περέιρα

Επεισοδιακή… ήταν η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σχετικά με την παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ. Ως γνωστόν, μετά τη δήλωση στήριξης του Χέρμπερτ Χούμπελ στο πρόσωπο του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, αποχώρησαν οι περισσότεροι σύμβουλοι, αφού έμειναν μόνο όσοι πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τους διαλόγους που ειπώθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πριν από την ένταση:

Β. Γραμμένος: «Αυτές οι αποφάσεις είναι άμεσα εκτελεστές γιατί λαμβάνονται από τις Διεθνείς ομοσπονδίες. Δεν μπορώ να μην υπογράψω την ανανέωση των συμβάσεων τους για ένα χρόνο, θα είναι σα να παραβιάζω το καταστατικό. Δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση, είναι μονόδρομος. Θα προσπαθήσω μαζί με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να μειώσουμε το κόστος του συμβολαίου του Περέιρα».

Ν. Βακάλης: «Αποποιούμαι κάθε νομικής ευθύνης σε περίπτωση που μείνει ο Περέιρα. Δεν δέχομαι να μου επιβάλουν ένα πρόσωπο και να το πληρώνω».

Λ. Θωμαϊδης: «Δεν ψηφίζω. Πόσα λεφτά παίρνει το μήνα ο Περέιρα;».

Β. Γραμμένος: «10.000 καθαρά…».

Λ. Θωμαϊδης: «Πόσα παίρνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας;».

Σ. Ψαρρόπουλος. «Δεν μπορούμε να πληρώνουμε ανθρώπους που δεν ελέγχουμε και δεν μπορούμε να απολύσουμε».

M. Λυσάνδρου: «Αναλαμβάνουμε μια υποχρέωση που δεν είναι καν στοιχειοθετημένη, δεν μας στείλατε κανέναν έγγραφο (σ.σ. αναφερόμενος στη σύμβαση Μαρίν).

Λ. Λεουτσάκος: «Συμφωνώ με τον κύριο Λυσάνδρου…».

Δ. Αγραφιώτης: «Μάθαμε για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια πόσα παίρνει ο Περέιρα. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το θεσμό αλλά με το πρόσωπο. Να έρθει το θέμα σε ψηφοφορία…»

Π. Παπαχρήστος: «Να ερωτηθούν όλοι αν η ΕΠΟ θέλει να αναλάβουμε τα έξοδα του Περέιρα».

Χ. Χούμπελ: «Δώστε εξουσιοδότηση και δείξτε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Αποφύγετε τις συζητήσεις για τα χρήματα. Η επιστολή Σαμούρα λέει τι πρέπει να γίνει και δεν μπορεί να συζητηθεί τίποτα περαιτέρω».

Δείτε επίσης

Αλαφούζος σε Χατζηνικολάου: «Εγώ δεν εκβιάζω τραπεζίτες, ούτε ζητιανεύω για να ζω πολυτελώς»

Ο «πόλεμος» καλά κρατεί...