Τελευταία Νέα

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνει έλεγχος ντόπινγκ σε οκτώ παίκτες του Βόλου

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνει εκτεταμένος έλεγχος ντόπινγκ σε τουλάχιστον οχτώ παίκτες του Βόλου ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης (22/12, 17:15).

Μάλιστα, ενημέρωσαν πως σε περίπτωση που υφίσταται οικονομική αδυναμία από την πλευρά του ΕΣΚΑΝ, είναι διατεθειμένοι να να αναλάβουν εκείνοι το κόστος της διεξαγωγής του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ.

Αναλυτικά η επιστολή:

Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών .

Τέλος, και σε περίπτωση άρνησής σας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας.​

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: «Ίσως μεταφερθούν του χρόνου οι εκλογές στις ομοσπονδίες»

Όσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού