Ο Δημητριάδης και οι διαιτητές με τις πετσέτες στις ντουσιέρες!

Αυτά έγιναν στα αποδυτήρια των διαιτητών

Αυτή η πρόταση θα έβγαζε τον Σταύρο Μάνταλο από τα ρούχα του, αλλά ούτως ή άλλως εκείνη την ώρα ο διαιτητής ήταν τυλιγμένος μόνο με μία πετσέτα Το σκηνικό εκτυλίχθηκε μετά τη λήξη του κυριακάτικου ντέρμπι.

Ο ρέφερι και οι βοηθοί του (Χρήστος Ακρίβος και Δημήτρης Τάτσης), έχοντας πρώτα συνομιλήσει με τον παρατηρητή διαιτησίας Γιώργο Μπίκα, έσπευσαν να κάνουν το καθιερωμένο μπάνιο. Βγαίνοντας με τις πετσέτες από τα ντους αντίκρισαν στα αποδυτήρια των διαιτητών τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη, τον επιμελητή των «κιτρινόμαυρων» Βαγγέλη Γιαννίση και τον παρατηρητή αγώνα Νίκο Πατμανίδη.

Οι δύο πρώτοι ήθελαν να παραδώσουν τα αναμνηστικά (μία φανέλα), ενώ ο άνθρωπος της Super League ωρυόταν! «Γιατί μπήκαν μέσα; Ο Θεοδωρίδης και ο Δουρέκας είναι 10 λεπτά έξω κλειδωμένοι και προσπαθούν να μπουν. Τι θα γίνει τώρα;» διερωτόταν ενοχλημένος ο Πατμανίδης και κάπου εκεί πρότεινε -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- «να τους κρύψουμε στα ντους και μετά να ανοίξουμε στον Θεοδωρίδη και στον Δουρέκα. Δεν πρέπει να τους βρουν εδώ». Ο Μάνταλος ωστόσο διαφώνησε κατευθείαν και το ξέκοψε. «Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Ολες οι ομάδες δίνουν αναμνηστικά. Ανοίξτε και στους άλλους να μπουν. Και ο Ολυμπιακός δίνει φανέλα στους διαιτητές. Δίνει αναμνηστικά ακόμη και σε εκτός έδρας παιχνίδια» ήταν οι ατάκες του διαιτητή.

Πράγματι η πόρτα άνοιξε (την οποία δεν είχε κλειδώσει ο Μάνταλος, όπως διευκρίνιζε ο ίδιος) και άμεσα ξεκίνησε ο καυγάς του Σάββα Θεοδωρίδη με τον Βασίλη Δημητριάδη για το πόσο 50-50 αντέχει ο καθένας.

Πηγή: Goal

 

Δείτε επίσης

Γραμμένος: «Θα δοθούν χρήματα στις Ενώσεις, η ΕΠΟ θα αποφασίσει για τα πρωταθλήματα!»

Ξεκάθαρη η θέση του