Τελευταία Νέα

«Μίλησε» το DNA: Οδηγούσε ο Παντελίδης

Εξελίξεις και σήμερα στην υπόθεση του τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν σοβαρά η Μίνα Αρναούτη και ελαφρότερα η Φρόσω Κυριάκου.

Σήμερα, επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας ότι το μοιραίο τζιπ οδηγούσε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου ο Παντελής Παντελίδης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η εξέταση DNA έδειξε τον 32χρονο τραγουδιστή ως τον άνθρωπο που κρατούσε το τιμόνι.

Η Τροχαία Ελληνικού, για να έχει 100% τεκμηριωμένη θέση για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ζήτησε από την πρώτη στιγμή να γίνει η συγκεκριμένη εξέταση, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος ήταν ο οδηγός.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η εξέταση έδειξε ότι μπροστά καθόταν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και πίσω η σοβαρά τραυματισμένη Μίνα Αρναούτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν πως η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τραγουδιστή άγγιζε όχι το 1,5, αλλά το 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος.

Τέλος, σήμερα ή αύριο αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου στα στελέχη της Τροχαίας, πριν ολοκληρωθεί η δικογραφία και ο φάκελος πάει στον εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Αυτόν «χτυπάει» η ΑΕΚ για την άμυνα – Γκούμας: «Είναι νέος Άντζας»

Έχει πέρασμα από το ιταλικό πρωτάθλημα, τώρα αγωνίζεται στην Ελλάδα και είναι μόλις 20 ετών.