Μέχρι και για τις κίτρινες κάρτες διαμαρτύρεται σε FIFA – UEFA ο Ολυμπιακός!

Όταν τα προηγούμενα χρόνια οι ομάδες που υφίσταντο πραγματικές διαιτητικές αδικίες ή/και βιαιοπραγίες στο Καραϊσκάκη προχωρούσαν σε καταγγελίες προς τη FIFA και την UEFA η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε λόγο, ούτε λίγο ούτε πολύ, για «ανθελληνική συμπεριφορά» που «ρεζιλεύει τη χώρα στο εξωτερικό».

Όταν τα προηγούμενα χρόνια οι ομάδες που υφίσταντο πραγματικές διαιτητικές αδικίες ή/και βιαιοπραγίες στο Καραϊσκάκη προχωρούσαν σε καταγγελίες προς τη FIFA και την UEFA  η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε λόγο, ούτε λίγο ούτε πολύ, για «ανθελληνική συμπεριφορά» που «ρεζιλεύει τη χώρα στο εξωτερικό».

Η ίδια απαξιωτική και σκωπτική αντίδραση, περί «εχθρών του αθλήματος» υπήρχε και για όσους διαμαρτύρονταν για τις διαιτητικές αποφάσεις με ανακοινώσεις και άλλους τρόπους.

Τα πράγματα άλλαξαν και η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες για τη διαιτησία.

Μάλιστα, εκτός από τις κατά συρροή δηλώσεις του αντιπροέδρου Σάββα Θεοδωρίδη και του Κώστα Καραπαπά, εκτός από τα ραντεβού με Γραμμένο, Βασάλο, Περέιρα, για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια και η ενόχληση της διοίκησης μια ομάδας που εξακολουθεί να είναι η πιο ευνοημένη, ο ΟΣΦΠ έχει προχωρήσει  και σε μια άλλη μορφή διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός έχει στείλει από την έναρξη του πρωταθλήματος πάνω από μία φορά καταγγελίες στη FIFA και στην UEFA διαμαρτυρόμενος ακόμα και για κίτρινες κάρτες που έχουν δει οι ποδοσφαιριστές του και κατηγορώντας τον Περέιρα ότι δεν παίρνει μέτρα για να βελτιώσει τη διαιτησία!

Οι διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όχι μόνο δεν λαμβάνονται σοβαρά και εστάλησαν στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά δείχνουν τον πανικό της διοίκησής του. Από τη στιγμή που έχασε την προσκείμενη σε αυτή διοίκηση της ΕΠΟ, που περιγράφονται γλαφυρά στις σελίδες της δικογραφίας για την «Εγκληματική Οργάνωση» κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούσε τους άλλους, χωρίς μάλιστα να έχει νιώσει στο παραμικρό στο πετσί της τη συνεχόμενη αδικία από τους διαιτητές, όπως τη βίωσαν τα τελευταία 20 χρόνια οι βασικοί της αντίπαλοι.

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *