Τελευταία Νέα

Μέχρι και χώμα παίρνουν από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη

Μία μόλις εβδομάδα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Παντελή Παντελίδη και το κοινό του δε λέει να αφήσει πίσω του το τραγικό συμβάν. Καθημερινά, πλήθος κόσμου επισκέπτεται τον τάφο του λατρεμένου τραγουδιστή στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης

Μία μόλις εβδομάδα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Παντελή Παντελίδη και το κοινό του δε λέει να αφήσει πίσω του το τραγικό συμβάν. Καθημερινά, πλήθος κόσμου επισκέπτεται τον τάφο του λατρεμένου τραγουδιστή στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες και αποκλειστικές πληροφορίες του KoolNews.gr, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι αν πάει κανείς, θα βρει τουλάχιστον 10 άτομα στο σημείο που έχει ταφεί ο Παντελής.
Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να απομακρυνθεί το κοινό από το νεκροταφείο, με τους υπεύθυνους να φοβούνται ακόμα και για βεβήλωση του τάφου του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί τα μάρμαρα του μνήματος, γεγονός που προκαλεί τεράστια ανησυχία στους ανθρώπους που φροντίζουν το κοιμητήριο.
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν στο σημείο ακόμα και για να πάρουν λίγο χώμα από τον τάφο του Παντελή. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει περαιτέρω αναστάτωση για την οικογένειά του καλλιτέχνη και να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά τα εξωπραγματικά που λαμβάνουν χώρα.

Δείτε επίσης

«Καρφιά» Ντουρέν για Πανιώνιο: «Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα – Είναι αστείο»

«Καταπέλτης» εναντίον του Πανιωνίου ο Ταϊρίκ Ντουρέν