Τελευταία Νέα

Λυσάνδρου: «Αρχίζει μια νέα εποχή, να οργανώσουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μηνά Λυσάνδρου ως πρόεδρος της Λίγκας

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, με τον Α Αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ να κερδίζει με ψήφους 8-6 τον Μάκη Γκαγκάτση και τον ΠΑΟΚ.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος της Λίγκας, δίνοντας το… σύνθημα για μια νέα εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως τόνισε, άπαντες θα  θα προσπαθήσουν για να φτιάξουν ένα καλύτερο πρωτάθλημα για την ερχόμενη σεζόν.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επερχόμενο πρόεδρο κύριο Μπαταγιάννη. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνεταιρισμού που με ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν με ψήφισαν. Θα είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν θέλω να πω τίποτα, υπάρχει ένα καλό κλίμα, συσπείρωσης και συντονισμού στο πρωτάθλημα, αρχίζει μια νέα εποχή.

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να κοιτάξουμε προς τον ίδιο στόχο, πρέπει κι εσείς να προσπαθήσετε να υπηρετήσετε τη νέα μορφή της λίγκας. Θέλουμε να τελειώσουν όλα ομαλά και να οργανώσουμε ένα νέο και καλύτερο πρωτάθλημα, γιατί μπορούμε»
, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάκη Γκαγκάτση: «Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο ήθελα να αναφερθώ, στον Μάκη Γκαγκάτση που είναι καλός φίλος μου και ικανότατο στέλεχος. Είμαι, βέβαιος, ότι θα λέγαμε τα ίδια πράγματα ακόμη και αν έβγαινε αυτός, είμαι βέβαιος πως θα με στηρίξει και θα έκανε και θα έλεγε τα ίδια πράγματα στη θέση μου. Αυτό δείχνει το στίγμα της επόμενης ημέρας».

Δείτε επίσης

Μπλιντ: «Πίστεψα για πρώτη φορά ότι μπορούμε το Champions League όταν νικήσαμε την ΑΕΚ σε ένα γήπεδο… καζάνι!» (VIDEO)

Ο σπουδαίος Ντάνι Μπλιντ τόνισε ότι κατάλαβε ότι θα πάρει ο Άγιαξ το Champions League όταν νίκησε την ΑΕΚ