Τελευταία Νέα

Κρατά μετέωρο τον Δώνη ο Αλαφούζος

Παρά την συζήτηση που είχαν το Σάββατο οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, δεν πάρθηκε καμία απόφαση για τον Γιώργο Δώνη

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, με βασικό θέμα τη συμφωνία και συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη. ο οποίος περιμένει την απόφαση των «πράσινων». Παρόλα αυτά οι δυο άνδρες δεν κατέληξαν σε σχετική απόφαση, είτε θετική, είτε αρνητική.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Ταϊλανδό επιχειρηματία για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με τον Δώνη, ενώ του μίλησε με πολύ καλά λόγια για την αξία του και τους λόγους για τους οποίος ο ίδιος θα ήθελε να είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Πιεμπονγκσάντ όμως δεν έδωσε (ακόμη τουλάχιστον…) την έγκρισή του.

Αυτό όμως δεν αποκλείεται να γίνει την Κυριακή και από τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της «PAN ASIA» θα συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα και θα πάρει και τη δική του άποψη για την παρουσία του Δώνη στον Παναθηναϊκό ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο Ταϊλανδός να έχει συνομιλία και με τον έμπειρο τεχνικό. Επίσης ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποφασιστεί η μονοετής συμφωνία με τον Δώνη και όχι η δέσμευση για δύο χρόνια. Ένα σενάριο που ίσως προτιμηθεί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα οι δυο άνδρες που μάλιστα γευμάτισαν μαζί το μεσημέρι, μίλησαν αρκετά για τα θέματα των διεργασιών που απαιτούνται για να έρθει η αλλαγή σκυτάλης στην πράσινη ΠΑΕ ενώ και από τις δυο πλευρές υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για την ολοκλήρωση του «deal».

Θα πρέπει να σημειώσουμε τέλος ότι στη συνάντηση όπως αναμενόταν βρέθηκε και γιος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ο οποίος αν ολοκληρωθεί το «deal» αναμένεται να έχει ρόλο στην πράσινη ΠΑΕ.

Δείτε επίσης

Ζευγάρι στον Βόλο έσπασε την απαγόρευση και πιάστηκε γυμνό σε πάρκο της παραλίας

Δεν πίστευε στα μάτια της περιπολία του λιμενικού στο θέαμα που αντίκρισαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου