Τελευταία Νέα

Ιταλικό δημοσίευμα: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο αληθινός δήμαρχος Πειραιά και ο χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας»

«Βόμβες» από ιταλικό Μέσο για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πραγματικός χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ο Δήμαρχος Πειραιά, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.

Το ιταλικό ΜΜΕ «ytali.com» ετοίμασε αφιέρωμα στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την σφραγίδα, μάλιστα, του Δημήτρη Δεληολάνη- έγκριτου πολιτικού αναλυτή, πρώην ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Ιταλία και φίλαθλο του Ολυμπιακού, όπως σημειώνεται στο τέλος του κειμένου!

Σ’ αυτό αναφέρεται και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον οποίον γράφει τα εξής: «Ο Ολυμπιακός ανήκει στον ισχυρό πλοιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη, δημοτικό σύμβουλο και αληθινό δήμαρχο του Πειραιά, ιδιοκτήτης μιας ισχυρής αυτοκρατορίας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μονοπωλιακού Τύπου, χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας και συγγενής του Κυριάκου Μητσοτάκη», ενώ πιο κάτω κάνει αναφορά στις δικαστικές «περιπέτειες» του ισχυρού άνδρα των Ερυθρολεύκων, λέγοντας: «Τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν να μιλάνε για αυτό, αλλά ο Μαρινάκης κατηγορείται για δύο υποθέσεις. Το πρώτο αφορά την κατάσχεση 2.1 τόνων ηρωίνης σε πλοίο που του ανήκει, σε μια δίκη που εννέα μάρτυρες που πέθαναν κάτω από μυστηριώδης συνθήκες και τρεις δικαστές που ζήτησαν εξαίρεση. Η δεύτερη αφορά την κατηγορία ότι έχει στήσει αγώνες ποδοσφαίρου».

Μάλιστα, υπάρχει και αναφορά στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης και την ΕΕΑ, αναφέροντας: «Το ζήτημα ΠΑΟΚ και Ξάνθης έπειτα από πιέσεις, πέρασε στην ΕΕΑ. Ωστόσο δύο μέρες πριν την εξέταση του φακέλου απ’ την Επιτροπή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, συμπλήρωσε δύο νέα μέλη. Ο Ένας συνταξιούχος δικαστής που κατηγορήθηκε επανειλημμένα για διαφθορά ωστόσο αθωώθηκε πάντα και ο άλλος δικηγόρος που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Μαρινάκη. Δεν είναι και τόσο αμερόληπτοι εγγυητές.»

Δείτε επίσης

Ζευγάρι στον Βόλο έσπασε την απαγόρευση και πιάστηκε γυμνό σε πάρκο της παραλίας

Δεν πίστευε στα μάτια της περιπολία του λιμενικού στο θέαμα που αντίκρισαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου