Η Τσιλιγγίρη του Ολυμπιακού έδωσε το ΣΕΦ για πάρτι των χούλιγκαν Ολυμπιακού-Ερυθρού Αστέρα-Μεγάλες καταστροφές! (ΦΩΤΟ)

Για να κάνουν πάρτι χούλιγκανς έδωσε το ΣΕΦ η Τσιλιγγίρη!

Αυτή είναι η κατάντια του ΣΕΦ, αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας.

Έδωσαν ένα πραγματικό στολίδι για τον ελληνικό αθλητισμό, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον… Ολυμπιακό και αυτό κατέληξε στέκι χούλιγκαν!

Η Τσιλιγγίρη του Ολυμπιακού, νυν διευθύντρια του γηπέδου πια, έδωσε το ΣΕΦ στους «ερυθρόλευκους» και αυτό (όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες) έγινε μέρος στο οποίο κάνουν πάρτι Έλληνες και Σέρβοι χούλιγκαν. Η δημοσιογράφος Αργυρώ Γιαννουδάκη ανάρτησε μέσω τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες που δείχνουν την τραγική πραγματικότητα και τις τεράστιες φθορές που έχουν προκληθεί στον χώρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Καταστροφές, εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών (καταγεγραμμένα στο βιβλίο συμβάντων) και κατανάλωση άφθονου αλκοόλ είχε το… πρόγραμμα χθες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο του γεύματος που παρέθεσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στους φιλάθλους της ομάδας του και σε αυτούς του Ερυθρού Αστέρα.

Η διευθύντρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Christina Tsiligkiri, η οποία ανέλαβε καθήκοντα με την υπόσχεση να «βάλει σε τάξη στο μαγαζί», διέθεσε μία αθλητική εγκατάσταση σε χούλιγκαν για να κάνουν πάρτι και να μετατρέψουν ένα δημόσιο αθλητικό κέντρο σε χαμαιτυπείο.

Υποτίθεται ότι είχε διατεθεί το περιστύλιο για την εκδήλωση, αλλά οι… εκλεκτοί προσκεκλημένοι έκαναν χρήση και του φουαγιέ, για να ουρήσουν, να κάνουν εμετό και να αφήσουν τα σκουπίδια τους. Η αποφορά δε στην είσοδο των δημοσιογράφων (όπου παρεμπιπτόντως είχε γίνει θρύψαλα η κρυστάλλινη θύρα) σήμερα το πρωί ήταν ανυπόφορη.

Περιμένουμε από τη διεύθυνση του σταδίου να δώσει στη δημοσιότητα τους όρους τους συμβολαίου, με τους οποίους παραχωρήθηκε το περιστύλιο και να μας πει ποιος πλήρωσε για το εξωτερικό συνεργείο καθαρισμού που ανέλαβε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όπως επίσης και για τη θραύση κρυστάλλων.

Θα τα περιμένω μαζί με το απόσπασμα της εισήγησης και των πρακτικών του διοικητικού συμβουλίου, που αφορούν στη λύση της σύμβασης έργου που είχα με το ΣΕΦ, τα οποία έχω ζητήσει εγγράφως από τις 11/11/2019, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει.

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ Kyriakos Mitsotakis, η επιλογή της κυρίας Τσιλιγκίρη σας δικαιώνει καθότι με τις εκδηλώσεις που επιλέγει να φιλοξενήσει στο Στάδιο προάγει την ανάπτυξη και τον πολιτισμό…

Update Τα έχουμε πει, αλλά ας το ξαναπούμε, για ότι συμβεί σε εμένα και την οικογένεια μου καθιστώ υπεύθυνο τον Πρωθυπουργό».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε επίσης

Αποκάλυψη: Τεχνοκράτης πρόεδρος ΕΠΟ και τέλος οι ξένοι διαιτητές!

Την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ και τη διαιτησία θα αφορούν δυο από τα βασικά θέματα …