Τελευταία Νέα

Η Φρόσω Κυριάκου «έσπασε» την σιωπή της: Ο Παντελής οδηγούσε, όχι εγώ

Από τη στιγμή που πήρε εξιτήριο, η Φρόσω Κυριάκου δεν μίλησε ποτέ δημοσίως για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η νεαρή που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ «έσπασε» την σιωπή της

Από τη στιγμή που πήρε εξιτήριο, η Φρόσω Κυριάκου δεν μίλησε ποτέ δημοσίως για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η νεαρή που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ «έσπασε» την σιωπή της και μιλώντας στην Real News αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο: «δεν οδηγούσα εγώ. Οδηγούσε ο Παντελής», δήλωσε η Φρόσω αναφερόμενη στα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον αδικοχαμένο τραγουδιστή να μην έχει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Την ίδια στιγμή, η ατμόσφαιρα είναι πολεμική ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον του Παντελή Παντελίδη και την νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo. Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ένα μήνυμα που έλαβε η Φρόσω Κυριάκου στο οποίο οι άνθρωποι του τραγουδιστή της ζήτησαν να μην πάει στο μνημόσυνο: «Αν πατήσεις το πόδι σου στα… σαράντα του Παντελή, δεν θα φύγεις σώα από το νεκροταφείο. Mην τολμήσεις να πλησιάσεις ούτε από μακριά!».

Η φίλη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που επισκέφθηκε το μνήμα κάτω από άκρα μυστικότητα, κινητοποίησε κοινούς φίλους εκφράζοντας την επιθυμία να παραστεί και στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας την Κυριακή το πρωί.

Από την πλευρά τους, κάποιοι από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να έχουν «στήσει» σχέδιο εξονυχιστικού ελέγχου, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, που θα κάνουν ουσιαστικά «face control» στο μνημόσυνο (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα), περιμετρικά του νεκροταφείου, αλλά και της κεντρικής εισόδου, ώστε να μην πλησιάσουν ανεπιθύμητα προς τους ίδιους πρόσωπα.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: «Ίσως μεταφερθούν του χρόνου οι εκλογές στις ομοσπονδίες»

Όσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού