Τελευταία Νέα

Η Νova επιβεβαιώνει για την εμπλοκή και την πρόταση του Μαρινάκη

Ανακοίνωση της Forthnet για την πρόταση της Alter Ego του Μαρινάκη

Η Forthnet με ανακοίνωση επιβεβαίωσε αυτό που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες για την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη και την πρόταση για την αγορά της από την Alter Ego.

Σε αυτή τονίζεται ότι η πρόταση του επιχειρηματία τελεί υπό όρους αξιολόγησης από τις τράπεζες και πως θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωσή της για την εξέλιξη του θέματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Forthnet:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Fοrthnet επιβεβαιώνει την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet.

Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες.»

Δείτε επίσης

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «500 αστυνομικοί και 3 εισαγγελείς στην Τούμπα»

Πολλά τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι