Γύρισαν πίσω τον δημοσιογράφο που θα μετέδιδε το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός!

Μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα NOVA και DPG Media επιστρέφει στην Αθήνα ο δημοσιογράφος που θα μετέδιδε το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός

Απίστευτο… όμως πραγματικό! Ο Χρήστος Κουρής, ο δημοσιογράφος που θα μετέδιδε το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός, επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν θα είναι αυτός που θα κάνει την μετάδοση για την NOVA.

Έπειτα από την πρόσφατη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα DPG Media και NOVA, εξαιτίας της στοχοποιήσης του δημοσιογράφου Κουρή, η ΝΟVA πήρε αυτή την απόφαση, χωρίς όμως να αναφέρεται ποιος θα είναι ο αντικαταστάτη του.

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα η NOVA:

«Σε συνέχεια των γεγονότων των τελευταίων ημερών και της χθεσινής της ανακοίνωσης, η NOVA ενημέρωσε και τις αρμόδιες Αρχές για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου της κ. Χρήστου Καούρη από websites του ομίλου DPG Media.

Από τα συγκεκριμένα μέσα συνεχίζεται μια αβάσιμη παραφιλολογία, που εσκεμμένα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αγνοώντας ότι ο δημοσιογράφος της NOVA κ. Χρήστος Καούρης, δεν κατέθεσε αυτοβούλως, αλλά εκλήθη δύο φορές από τις δικαστικές αρχές να καταθέσει ενόρκως στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις μηνύσεις που έχουν «ανταλλάξει» μεταξύ τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, η Nova έστειλε επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία, με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών ενημερώνοντάς τους για όλα τα παραπάνω.

Μέσω της εν λόγω επιστολής, η Nova ζητεί από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν της κατάστασης, να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων, καθώς και της προστασίας της φήμης, της αξιοπιστίας και της περιουσίας της εταιρείας».

Δείτε επίσης

Ένταση μακριά από το ΟΑΚΑ

Εκτός περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ