Γραφικότητες Κούγια για Μελισσανίδη

Ακόμα με την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη ασχολείται ο Κούγιας – «Επίθεση» και σε Δώνη-Νταμπίζα

Πάλι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ασχολήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Το αφεντικό της ΑΕΛ, με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπέρσχοτ και έριξε… βέλη κατά του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα, με αφορμή το περσινό Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3.

Ωστόσο, δεν… παρέλειψε να αναφερθεί στην ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε μισητό εχθρό των «βυσσινί», αλλά και στον διοικητικό ηγέτη της Ενωσης, σε ένα… ρεσιτάλ γραφικότητας.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αλέξη Κούγια που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ:

«Διάβασα τις δικαιολογίες του Γιώργου Δώνη μετά την ήττα του ιστορικού Παναθηναϊκού από μία μέτρια ομάδα Β΄ Εθνικής από το Βέλγιο.

Μου έκανε εντύπωση ότι είπε, ότι όταν παρατάσσεις μία ομάδα που ολόκληρη αποτελείται από νεαρούς παίκτες που δεν έχουν παίξει μαζί, τότε το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ καλό και είναι αναμενόμενο να έρθει η ήττα ακόμα και από μία μέτρια ομάδα Β΄ Εθνικής Βελγίου.

Η ερώτηση μου στον Γιώργο Δώνη είναι μία:

Αφού το γνωρίζεις αυτό, τότε γιατί το έκανες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, που κινδύνευε με υποβιβασμό η ΑΕΛ;

Τι συζήτηση θα κάναμε σήμερα, εάν η ΑΕΛ δεν είχε κερδίσει μέσα στην μισητή εχθρό μας ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης της οποίας έπαθε εγκεφαλικό γιατί τον κερδίσαμε και υποσχέθηκε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ (χωρίς ο Λαϊνης βεβαίως και ο Ασπρογέρακας να έχουν ακούσει τίποτα για τον φόνο) ότι θα μας ρίξει φέτος;

Δεν πειράζει κ. Δώνη σε σένα και τον αγέλαστο Νταμπίζα, όταν θα έλθετε στην Λάρισα, θα σας δώσουμε από μία πλακέτα για τα όσα έχετε προσφέρει στην ΑΕΛ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Να ξέρετε βεβαίως ότι εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τα καλά ούτε τα κακά, αλλά αν ήμασταν στην θέση του ΠΑΣ Γιάννινα που υποβιβάσθηκε αντί για τον ΟΦΗ, θα είχατε κακά νομικά ξεμπερδέματα, παρά το ότι κατά την γνώμη μας, για αυτό το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΟΦΗ θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί αυτεπαγγέλτως τόσο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όσο και η Super League, αλλά κυρίως και ο κ. Βασιλειάδης.

Κατά σύμπτωση και η χθεσινή ήττα ήλθε όταν μπήκαν, αντί για τους αναπληρωματικούς που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί, κάποιοι βασικοί.

Το ίδιο είχε γίνει και στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ.

Ευτυχώς που δεν ασχολούμαι ποτέ στην ζωή μου με το στοίχημα και δεν γνωρίζω εάν και τα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναικού παίζονται αλλιώς, γιατί θα είχα τρελαθεί με αυτά τα αποτελέσματα, όπως τρελάθηκα και με το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-3!!!!!

Άλλωστε με τον Κωνστάντο, ό,τι θέλετε κάνετε.

Ο Θεός και η ψυχή σας».

Δείτε επίσης

Κατέθεσε ένσταση και μετά την… απέσυρε ο Ολυμπιακός

Θα κουραστηκαν να πηγαίνουν συνέχεια στα δικαστήρια οι ερυθρόλευκοι