Γκαφατζήδες και στις γυναίκες ο ΠΑΟΚ!

Δεν θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, μετά από «γκάφα» των ανθρώπων των Θεσσαλονικιών, να δηλωθεί παίκτρια που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δεν θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έπειτα από «γκάφα» των ανθρώπων του «Δικεφάλου του βορρά», αφού δηλώθηκε παίκτρια που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής!

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση του, ενημέρωσε ότι έχουν αποδοθεί οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, κάνοντας την αυτοκριτική του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, την ευρωπαϊκή συμμετοχή που εξασφάλισε μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου την απώλεσε λόγω τιμωρίας εξαιτίας αντικανονικής συμμετοχής αθλήτριάς του στους προκριματικούς αγώνες της σεζόν 2017-2018 και μάλιστα σε αγώνα στον οποίο η ομάδα μας νίκησε με 8-0.

Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ σε αυτό το ατυχές συμβάν ήταν η κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος Ελλάδος στην ιστορία του τμήματος και ο σχεδιασμός για την κατάκτηση και του 14ου πρωταθλήματος, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι ευθύνες, όπου υπήρχαν, έχουν αποδοθεί, με σεβασμό στην ιστορία και την προσφορά του καθενός.

Κάνουμε την αυτοκριτική μας και μέσα από τα λάθη μας βελτιωνόμαστε!

Αυτονόητος στόχος η εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια».

Δείτε επίσης

Χώρισαν Μποτία – Φουρέιρα

Όλα δείχνουν πως η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία ανήκει στο παρελθόν…