Φραστικό επεισόδιο Παπαϊωάννου-Χάβου μετά το ματς με την ΑΕΚ

Σε δύσκολη θέση ο Έλληνας τεχνικός

Σκούρα τα πράγματα για τον Μάκη Χάβο στην Λαμία!

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έγινε έξαλλος με όσα είδε στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν είναι φυσικά ο αποκλεισμός από το Κύπελλο όσο το βαρύ 0-4 που ενόχλησε τον ιδιοκτήτη της Λαμίας .

Δεν άρεσε ούτε στους ανθρώπους του όλο αυτό και κάπως έτσι το κλίμα για τον Μακεδόνα τεχνικό αντιστράφηκε. Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, συνέβησαν διάφορα. Στο περιβάλλον του Παπαϊωάννου υπήρχαν άνθρωποι που του έλεγαν να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Υπενθυμίζεται και πως όταν έγινε κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Χάβου,  είχε εντοπιστεί πρόβλημα και εκεί. Και ο λόγος ήταν η απόσταση στο οικονομικό. Η στάση που κρατούσε, μάλιστα, δεν άρεσε σε αρκετούς.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Χάβος, στο τραπέζι θα πέσει κατευθείαν το όνομα του Τραϊανού Δέλλα. Ήδη ακούγεται έντονα στη Λαμία. Για πολλούς θεωρείται αυτή τη στιγμή η ενδεδειγμένη επιλογή. Επίσης, υπάρχει εκτίμηση και στον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, προέχει να τελειώσει και τυπικά ο Χάβος. «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις», λέγεται επισήμως. Να σημειωθεί πως το κερασάκι στην τούρτα μπήκε μετά το ματς με την ΑΕΚ. Υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον 49χρονο και τον Παπαϊωάννου. Οι τόνοι ανέβηκαν, οι φράσεις που αντάλλαξαν οι δύο άντρες ήταν βαριές και δεν ήταν και μόνοι τους ήταν συνέβη αυτο.

Δείτε επίσης

Πάλι με την ΑΕΚ ασχολείται ο Κούγιας

Ακόμα μια ανακοίνωση με την ΑΕΚ στο στόχαστρό του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *