«Φευγάτος» ο Κάναντι από τον Ατρόμητο

Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρόμητου φιγουράρει σήμερα στον γερμανικό Τύπο.

Ξαφνικά ο Νταμίρ Κάναντι αποχωρεί από τον Ατρόμητο και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τραβηγμένο ή όχι, το συγκεκριμένο σενάριο κυκλοφορεί σήμερα στα Γερμανικά Μέσα ενημέρωσης. Η Bιld και πολλές ακόμα εφημερίδες το θεωρούν βάσιμο και αναφέρουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Κάνουν λόγο για μυστικό σχέδιο, το οποίο στέλνει τον προπονητή του Ατρόμητου στη Φορτούνα. Τονίζουν ότι ο σημερινός προπονητής του Γερμανικού συλλόγου, Φρίντχελμ Φούνκελ θα αποχωρήσει σίγουρα το καλοκαίρι αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και μέσα στον Ιανουάριο. «Ο διάδοχός του είναι μάλλον ο Νταμίρ Κάναντι», αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα.

Το συμβόλαιο του Χούνκελ λήγει το καλοκαίρι, η ομάδα δεν θέλει να το ανανεώσει και η εναλλακτική είναι ο Νταμίρ Κάναντι.

«Ο Βιεννέζος προκαλεί σήμερα αίσθηση στην Αθήνα με τον Ατρόμητο. Είναι επί του παρόντος τρίτος και το όνομά του αναφέρεται ξανά και ξανά στην Αγγλία. Δεν είναι απίθανο ο Φούνεκλ που ξέρει τη μοίρα του να μην περιμένει το καλοκαίρι και να αποχωρήσει τώρα από τη Φορτούνα. Έτσι, η συμφωνία με τον Κάναντι μπορεί να γίνει τον χειμώνα», τονίζουν τα δημοσιεύματα.

Δείτε επίσης

Κανονικά ως Ολυμπιακός ΣΦΠ στον αγώνα μπάσκετ με τον Ερμή Λαγκαδά

Στον αγώνα Κυπέλλου

One comment

  1. Μαρίνο Τουμένεθ

    Αμα είναι να έχουμε αλλαγές μεσούσης της χρονιάς, σ’εχω χαρη να φερεις αυτόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *