Τελευταία Νέα

Φευγάτος από τον Παναθηναϊκό ο Ινσούα

Τάσεις φυγής από τον Παναθηναϊκό έχει ο Εμιλιάνο Ινσούα

Ο Εμιλιάνο Ινσούα φαίνεται πως δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» είναι ενήμεροι για την κατάσταση, καθώς για τον Αργεντινό υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Ο Ινσούα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα φύγει λίγο πιο νωρίς. Ομάδες, κυρίως από Ανατολή μεριά έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και ετοιμάζονται να τον αποκτήσουν, δίνοντας και ένα μικρό ποσό στο «τριφύλλι».

Από τη στιγμή που στο τριφύλλι δεν έχει επέλθει συμφωνία ανανέωσης με τον Ινσούα συζητούν την παραχώρηση του με δυο προϋποθέσεις. Η μια να ικανοποιηθούν αναφορικά με τα χρήματα που έχουν να πάρουν και η δεύτερη να βρουν αντικαταστάτη.

Ήδη ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων, Τσάβι Ρόκα κοιτάει στις αγορές για διαθέσιμα αριστερά μπακ ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος για όλα. Ο Ισπανός και πριν κοιτούσε για αριστερό μπακ ενόψει καλοκαιριού και της διαφαινόμενης φυγής του Ινσουα ως ελεύθερος άλλα πλέον κοιτάζει με μεγαλύτερο ζήλο και προσπαθεί να βρει μια λύση που θα μπορούσε να προκύψει από τώρα. Κι αυτό γιατί δεν αποκλείεται οι εξελίξεις με τον 28χρονο να είναι άμεσες.

 

Δείτε επίσης

Παπαϊωάννου: «Η UEFA και η FIFA ασχολούνται με το χρήμα, ας παίξουν εκείνοι»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο Metropolis, όπου …