Επεισόδια στα Τρίκαλα με Χιώτη και Κουατέ

Η απομάκρυνση των Τρικάλων από τον στόχο τον οποίο είχαν θέσει στην αρχή της σεζόν, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Super League, είχε σαν αποτέλεσμα να επέλθει γκρίνια στις τάξεις των Θεσσαλών.

Ενδεικτικό των παραπάνω είναι τα επεισόδια που υπήρξαν στην προπόνηση της Τετάρτης (9/3), κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» την διακοπή της.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό υπήρξε  φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Φλίγκο και τον Κουατέ, ενώ λίγα λεπτά μετά ακολούθησε νέο επεισόδιο ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας Διονύση Χιώτη και τον Σενεγαλέζο μέσο.

Ο πρώτος ζήτησε από τον πρώτο να μαρκάρει, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση του δεύτερου και η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει. Ωστόσο ο 20χρονος πέρα από τα δύο αυτά επεισόδια, είχε και φραστική αντιπαράθεση με τον προπονητή του Σταύρο Ψιμουλάκη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η προπόνηση των «κυανέρυθρων» διακοπήκε, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον Αφρικανόςπου έχει παίξει σε μόλις 4 αγώνες, το μέλλον του στην ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Πηγή: sdna

Δείτε επίσης

Κούγιας σε Κάκο: «Ρε γελοίο πρόσωπο, με αυτή τη γελοία φάτσα πόσο θα αυτοεξευτελίζεσαι και θα μας σπας τα νεύρα;»

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, …