Ενδιαφέρον του «Epsilon» για τους τηλεοπτικά «άστεγους»!

Το κανάλι «Epsilon» του Ιβάν Σαββίδη, εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 7 ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαιο

Το κανάλι «Epsilon» του Ιβάν Σαββίδη, απέστειλε στην Super League επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 7 ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαιο! Πρόκειται για τις ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Το ενδιαφέρον του «Epsilon» είναι σε προκαταρτικό στάδιο (δεν έχει γίνει κουβέντα για χρήματα και χρονικές διάρκειες), όμως για πρώτη φορά εκδηλώνεται επίσημα.

Όλα αυτά, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις συζητήσεις της Super League με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όπου οι δυο πλευρές δεν φαίνεται να τα βρίσκουν.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη να δώσει τη λύση προκειμένου το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά χωρίς εκκρεμότητες. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πέρσι, με την χορηγία του πρωταθλήματος («Σουρωτή»), η οποία μπορεί μεν να μην απέδωσε σε μέγιστο βαθμό αλλά είχε βγάλει τον συνεταιρισμό από μια δύσκολη θέση.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως σηματοδοτούνται εξελίξεις, αφού οι ΠΑΕ ήταν και παραμένουν αρνητικές στην πρόταση Βασιλειάδη για πρωτάθλημα 12 ομάδων και τηλεοπτικούς παρόχους την ΕΡΤ και τη Nova για την επόμενη 5ετία.

One comment

  1. Θα τους αγοράσει όλους ο ρωςος πρακτωρασ αλλά πρωτάθλημα δεν θα πάρει και του χρόνου δικό μας ειναι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *