Εμφύλιος στο λιμάνι: Επίθεση από «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ στον Κόκκαλη για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Συνεχίζεται ο πόλεμος στο Λιμάνι ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον Κόκκαλη

Γλέντι στον Πειραιά με τον νέο… εμφύλιο!

Τα προσκείμενα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την επίθεση τους στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη. Τον άνθρωπο που τους… έβγαλε από την αφάνεια των πέτρινων χρόνων, έστησε μια απίστευτη ποδοσφαιρική χούντα για 20 χρόνια την οποία απολάμβαναν και πανηγύριζαν οι ίδιοι στον ΟΣΦΠ!

Ο λόγος; Η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την «Αγια Σοφιά»!

Σύσσωμα τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ εξαπολύουν δριμεία επίθεση στον Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς όπως φαίνεται ο όμιλος Intrakat είναι προσωρινός μειοδότης του μεγάλου έργου της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, έργο το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα σηματοδοτήσει και τη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς».

Εδω και καιρό έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ του Βαγγέλη και του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, με τα «ερυθρόλευκα» Μέσα να πετούν συνεχώς σπόντες για τον Σωκράτη Κόκκαλη και την σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε κι άλλη… επίθεση προς την οικογένεια Κόκκαλη και πιο συγκεκριμένα στον γιο του Σωκράτη, τον Πέτρο, ο οποίος κατεβαίνει στο Ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Λιμάνι επικρατεί αναβρασμός, έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια έπειτα από τη δεύτερη χρονιά χωρίς τίτλο και αναζητούν συνεχώς εξιλαστήρια θύματα.

Ο πόλεμος των δύο πλευρών καλά κρατεί σε όλα τα επίπεδα και μένει να δούμε που θα… κάτσει η μπίλια της σύγκρουσης.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί. Δεν κάνει κάτι, δεν σχολιάζει. Αλλωστε το έργο αφορά αποκλειστικά την Περιφέρεια Αττικής που θα πληρώσει την εταιρία που θα αναλάβει το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Μέσα από την προπόνηση, το μεγαλύτερο κομμάτι της βελτίωσης της ΑΕΚ

Ο Τάσος Τσατάλης για τα απ' τά δείγματα αποτελεσμάτων στην Ένωση, που μπορούν να βγαίνουν μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά