Έλληνας παράγοντας και… άλλοι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο «Ραούλ Μπράβο»!

Νέες εξελίξεις στο «στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο»

Νέες εξελίξεις στο «στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο» μιας και σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η «Δίκη στο OPEN» έχουν σταλεί τέσσερις εισαγγελικές αναφορές και συγκεντρώνονται στοιχεία για Έλληνες εμπλεκόμενους.

Μετά τις εννέα νέες συλλήψεις στην Ισπανία για το διεθνές στοιχηματικό σκάνδαλο, η Εισαγγελία Αθηνών διαβίβασε στοιχεία για την ελληνική εμπλοκή της υπόθεσης. Η εμπλοκή του ποδοσφαιριστή Ραούλ Μπράβο στο φερόμενο ως κύκλωμα στοιχηματισμού δημιουργεί συνθήκες αιτήματος δικαστικής συνδρομής από την Ισπανία.

Οι ελληνικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραλάβουν το σύνολο της δικογραφίας ώστε να διαπιστώσουν αν ένας Έλληνας ποδοσφαιρικός παράγοντας και ένας ιδιώτης έχουν οποιαδήποτε σχέση με το επονομαζόμενο «σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο». Μάλιστα εξετάζεται το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Για το «στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο» μέχρι τώρα έχουν σταλεί τέσσερις εισαγγελικές αναφορές, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open». Οι ελληνικές αρχές συγκέντρωσαν πληροφορίες για τους Έλληνες εμπλεκόμενους, οι οποίοι συνδέονται στενά με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν στοιχηματίσει σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, την εποχή που ο Ραούλ Μπράβο αγωνίζονταν είτε με τη φανέλα του Άρη είτε με τη φανέλα της Βέροιας.

Στα εισαγγελικά στοιχεία περιλαμβάνεται και η εμπλοκή ενός Έλληνα που επισκέπτονταν πολύ τακτικά τον Ραούλ Μπράβο στην Ισπανία. Ήταν ο άνθρωπος που λειτουργούσε ως σύνδεσμος του ποδοσφαιριστή με ποδοσφαιρικό παράγοντα στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται να ελεγχθούν και όλα τα ματς που είχε στείλει ως ύποπτα χειραγώγησης η Sportradar εκείνη την εποχή.

Πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην υπόθεση, όπως είχε ισχυριστεί Σέρβος δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης

Επίθεση συνδρομητών σε NOVA, Cosmote: «Μειώστε τις τιμές»

Tα σχόλια τους στις επίσημες σελίδες των δύο συνδρομητικών καναλιών είναι καθημερινά.